אפשר לדעת מה רמת האנגלית שצריך בשביל בחינות A B C?
אם אפשר הסבר או מבחנים לדוגמא...
תודה.
|
|
|||||||||
|
Banned
אפשר לדעת מה רמת האנגלית שצריך בשביל בחינות A B C?
אם אפשר הסבר או מבחנים לדוגמא...
תודה.
Fxp Novice
מה זה הבחינות האלו???
Fxp Average
אין לי מושג על איזה בחינות אתה מדבר...
Banned
סטודנטים בטכניון שאינם זכאים לפטור מלימודי אנגלית, נדרשים ללמוד אנגלית טכנית בשלב מוקדם בלימודיהם. לאלה שרמתם באנגלית היא מתחת לרמת הכניסה לקורס אנגלית טכנית, מוצעים בטכניון קורסי ההכנה אנגלית מדעית 1 ואנגלית מדעית 2. לסטודנטים המתעתדים לעבור לטכניון באפיק המעבר מן האו"פ, מומלץ להשלים את דרישות האנגלית במסגרת האו"פ, לפני המעבר לטכניון.
הקורס של האו"פ: 61134 אנגלית לצרכים אקדמיים – רמה C פוטר מן הקורס: 324021 אנגלית מדעית 1 של הטכניון. הקורס של האו"פ: 61133 אנגלית לצרכים אקדמיים – רמה B פוטר מן הקורס: 324022 אנגלית מדעית 2 של הטכניון. הקורסים של האו"פ: כל קורסי אנגלית רמה A
Fxp Average
נו ומה זה קשור לטכניון?
כמו שכתבת, יש בטגניון מדעית 1, מדעית 2 וטכנית שזה קורסים קלים למי שיודע אנגלית וקורסים קשים למי שלא יודע. הקורס הכי קשה באנגלית, כביכול, זה קוס אנגלית טכנית והוא ברמה של האנגלית של הפסיכומטרי. מיש מקבל בפסיכומטרי 134 או יותר בחלק באנגלית, פטור מכל השלושה.
Banned
אוקיי.. תודה!
רמה של 5 יח"ל בתיכון בציון של 90 בערך.... למה זה מקביל?
נערך לאחרונה על ידי ani_kvar_mistagea, 30-03-2010 בשעה 21:11
FxP Above Average
Fxp Average
Banned
רמה של 5 יח"ל בתיכון מקבילה לכמה בפסיכומטרי בערך? סופי 90 ככה
נערך לאחרונה על ידי ani_kvar_mistagea, 30-03-2010 בשעה 22:01
Fxp Average
Banned
ובכל זאת יש לך הערכה?
FxP Star
זה ממש קשה לדעת, האנגלית של הפסיכומטרי כביכול לא דורשת בכלל לדעת אנגלית.
אם אתה לומד אוצר מילים ממש כמו תוכי, מתרגל הרבה איך-שלא-קוראים-לזה rephrasing? (לא זוכר...)
ויודע לחפש מידע בטקסט - אתה יכול להגיע גם ל-150 בלי ממש "לדעת" אנגלית.
Fxp Novice
עצור! רוצה להיות מיליונר?
הזדמנות נדירה להרוויח מיליון דולר במזומן, כל מה שעליך לעשות הוא לפתור את המשוואה הבאה:
משוואת נביה-סטוקס, עליה תוכל לקרוא עוד בויקיפדה.
לשלוח את הפתרון למכון קלי למתמטיקה, אשר הגדיר את הבעיה כאחת מ7 הבעיות המתמטיות החשובות של המילניום והמציע על פתרונה(הוכחה או דוגמא נגדית) מיליון דולר.
בהצלחה,
Banned
אוקיי, אז אני מבין שאין לי אפשרות לדעת באיזה רמה האנגלית שלי ביחס לסטנדרטים של הטכניון?
מנהל פורום השכלה גבוהה לשעבר