![]() |
|
|||||||
|
|
||||||||
|
|
![]() |
|
פרסום| טרנדים מהילדות! |
הגדרות אשכול |
|
|
||||
|
||||
|
טוב אני לא יודע כמה מכם פה באמת בגיל שבהם הדברים האלה היו קיימים אבל מצאתי בבלוג של מישהו כתבה שבה הוא רשם את כל הטרנדים שהיו כשהייתי ילד קטן כמו פוגים, יויו, טטריס ועוד!
וזה נתן לי רעיון לעשות שרשור של דברים ישנים ותחביבים ישנים מפעם! אז אם יש לכם רעיונות זה המקום לשתף דברים ישנים מהילדות! הכתבה המדוברת: טרנדים מהילדות נערך לאחרונה על ידי gillllll, 05-04-2010 בשעה 19:42 |
|
|
||||
|
||||
|
Tap-Tap משיהו מכיר פעם זה היה משחק פופולרי כמו בדרייק וגוש.סבתא שלי אמרה לי.
|
|
|
||||
|
||||
|
תה מתכוון למחק עם שני הכדורים הגדולים האלה?
XD אצלנו קראנו לזה קליק קלאק... והמנהלת לא הרשתה להביא לבית הספר אחרי שזה פגע למישהו בראש... כל מה שאני צריכה זה גיטרה, מכחול, פוטושופ ואת פורום תחביבים כללי P: "אוכלים,שותים ומתנחלים בחנויות גיטרות" פורום כלי נגינה, הקהילה של FXP
|
|
|
||||
|
||||
|
אממ פורפרה D:
ואני עדין ביו יו!!! אבל לא כמו של הילדים D: ![]() 90%מהילדים יצרחו בהיסטריה אם האחים גונאס ירצו לקפוץ מבנין בעל 9 קומות אם אתה מה10% שידחפו אותם מהבנין אנא העתק את זה לחתימתךכוח נפשי(מנטלי) עוזר להתגבר על בעיות פיזיות כוח פיזי לא עוזר להתגבר על בעיות נפשיות 99% מהנוער שונא את בני גורן. אם אתה מהאחוז שאוהב אותו אנא תודיע את זה לי ואני יטפל בך. |
|
|
||||
|
||||
|
יואו פוגים!!
פעם היו פוגים שבאמת היו קונים בכסף, לא מקבלים מחטיפים.. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
פורפרה,פוגים,הדברים שעשו לי את הילדות
בברכה,שחר. לכל דבר, אני נמצא בפרטי :] *שומר שבת וערבי חגים. ה-פורומים של FXP. קליק אחד ואתה שם ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
קלפי יוגיהו !!!! שווה ביותר !
אחחחחח... הסדרות של פעם שולטות !! P: |
|
|
||||
|
||||
|
יווו
איזה נוסטלגיה!! אני זוכר המורה שאלה מה ליקנות לנו כמתנה אחרי המיבחן אז ביקשנו פורפרה!!! וגם את המישחק הזה אני זוכר המישחק בכתבה עם האיש ההוא שקופץ התמונה האחרונה פאק איזה סטייל!!! יווו וגם היה ת'כדורים הקטנים האלה מגומי שקופצים לך עשרים מטר!!! נערך לאחרונה על ידי link960, 05-04-2010 בשעה 22:42 |
|
|
||||
|
||||
|
שיגוגה המקורי
סטנד אפ ראשון שלי על ים, תגיבו! סטנד אפ שני שלי על שדה תעופה וטיסות, תגיבו! ![]() קרדיט לReloadD על החתימה המטורפת הזאת! מוריד פעילות עקב החופש הגדול, שלחו ה"פ חופשי ואני יענה בהקדם האפשרי.
|
|
|
||||
|
||||
|
עכשו קראתי את הכתבה ונזכרתי בעוד איזה 100
אני ממש אהבתי את הסרגל צמיד D: וגוגואים אני אספתי יש לי עדין קופסא מלאה בהם!! ![]() 90%מהילדים יצרחו בהיסטריה אם האחים גונאס ירצו לקפוץ מבנין בעל 9 קומות אם אתה מה10% שידחפו אותם מהבנין אנא העתק את זה לחתימתךכוח נפשי(מנטלי) עוזר להתגבר על בעיות פיזיות כוח פיזי לא עוזר להתגבר על בעיות נפשיות 99% מהנוער שונא את בני גורן. אם אתה מהאחוז שאוהב אותו אנא תודיע את זה לי ואני יטפל בך. |
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
|
|
|
||||
|
||||
|
נזכרתי ב2 D: אולי הגזמתי קצת...
![]() 90%מהילדים יצרחו בהיסטריה אם האחים גונאס ירצו לקפוץ מבנין בעל 9 קומות אם אתה מה10% שידחפו אותם מהבנין אנא העתק את זה לחתימתךכוח נפשי(מנטלי) עוזר להתגבר על בעיות פיזיות כוח פיזי לא עוזר להתגבר על בעיות נפשיות 99% מהנוער שונא את בני גורן. אם אתה מהאחוז שאוהב אותו אנא תודיע את זה לי ואני יטפל בך. |
|
|
||||
|
||||
|
מה זה שיגוגה ויגוגה?
I love Skate מד ווינרים: 1 ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ביבליידס יוגיהו ובידאמן אני זוכר לפני 5 שנים הייתי מת על זה
![]() In God we trust all others we monitor טיסנים: טיסן סילון twister-multiplex banna 2000 ep ועוד 100 מיליון טיסני 3D שאני כבר לא מטיס ותקועים לי בבית... מסוקים: e-sky honey bee מכוניות: (team losi muggy(os v-spec lrp blast bx carbon aluminium version lrp blast bx rtr אור/14.7 נערך לאחרונה על ידי rc_man, 08-04-2010 בשעה 18:07 |
|
|
||||
|
||||
|
חחחח כתבה מעניינת תודה על השיתוף
נערך לאחרונה על ידי NofiTi, 08-04-2010 בשעה 23:28 |
![]() |
| הגדרות אשכול | |
|
|
|
מקרא דרגות:
|
||||||
| FXP | קפיצה מהירה (חזרה לתחביבים כללי) | פירגון | הצטרפות לאתר | 06:59 03-09-2010 | ||
|
תנאי שימוש זכויות יוצרים צוות הניהול חיפוש גוגל בדיקת אייפי העלאת תמונות גירסה קלה אודות צור קשר |
דיון עזרה וייעוץ פנאי ובידור מחשבים ואינטרנט תחביבים מוזיקה גרפיקה ואומנות לימודים והשכלה דף הבית |
תכנות ובניית אתרים מולטימדיה חומרה אוהדים בארץ ספורט ובריאות אוהדים בחו"ל וידאו וסרטים לוח בקרה |
סדרות ישראליות סדרות טלוויזיה משחקי פעולה משחקי תפקידים משחקי אסטרטגיה משחקים פורומי מערכת עזרה |
איחסון אתרים בניית אתרים יד שניה משכנתא לימודים אנרגיה סולארית פורקס גמילה מעישון |
הרשמה לאתר שכחת סיסמה |
|