fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
PHP|

איך אני מוצא כמה ימים יש בכל חודש?

  1. 04-06-2010 16:23 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    29-03-08
    הודעות
    2,317
    אני רוצה לדעת כמה ימים יש בכל חודש...
    אני מכיר את הפונקצייה date(t)
    אבל אני לא רוצה שזה יציג לי רק את הימים של החודש הנוכחי, אני רוצה שזה יציג לי את הימים בכל החודשים...
    (יעני לא משנה איזה חודש אני יכתוב לו הוא יוציא לי את מספר הימים שיש בו)


    תודה לעוזרים !

  2. 04-06-2010 16:51 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-05-10
    שם פרטי
    -
    הודעות
    205
    יש לפונקציה date שני פרמטרים
    ויש פונקציה mktime
    חוץ מזה

    ינואר 31
    פברואר 28 (או 29 אם מספר השנה מתחלק ב4 ללא שארית ולא מתחלק ב100 [או שכן מתחלק במאה וגם ב400])
    מרץ 31
    אפריל 30
    מאי 31
    יוני 30
    יולי 31
    אוגוסט 31
    ספטמבר 30
    אוקטובר 31
    נובמבר 30
    דצמבר 31

    אתה יכול לחלק את השנה רק ב 4 , אני בספק שהמערכת תחייה עד שנת 2400
    נערך לאחרונה על ידי adbc, 04-06-2010 בשעה 16:56

  3. 04-06-2010 17:01 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    29-03-08
    הודעות
    2,317
    איך אני בודק אם נשארת שארית?

  4. 04-06-2010 17:03 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    10-07-09
    שם פרטי
    יוסי
    הודעות
    1,384
    בניתי לך פונקציה בסיסית.
    קוד PHP:
    function getNumberOfDays($MonthNum)
    {
        if(
    $MonthNum 12 || $MonthNum 1)
            return 
    0;
        
        switch(
    $MonthNum)
        {
            case 
    1:
                return 
    31;
                break;
            case 
    2:
                break;
            case 
    3:
                return 
    31;
                break;
            case 
    4:
                return 
    30;
                break;
            case 
    5:
                return 
    31;
                break;
            case 
    6:
                return 
    30;
                break;
            case 
    7:
                return 
    31;
                break;
            case 
    8:
                return 
    31;
                break;
            case 
    9:
                return 
    30;
                break;
            case 
    10:
                return 
    31;
                break;
            case 
    11:
                return 
    30;
                break;
            case 
    12:
                return 
    31;
                break;
            default:
                return 
    0;
            
        }
        if(
    $MonthNum == 2){
            if(((int) 
    date("Y") % == 0) && ((int) date("Y") % 400 != 0))
                return 
    29;
            return 
    28;
        }

    ברגעי הבדידות והזעם / קום השתק עצמך במסורה / שעברה מבלי דעת הטעם / של בחור ושכיבה אסורה

  5. 04-06-2010 17:56 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-05-10
    שם פרטי
    -
    הודעות
    205
    Script למה הוצאתה את כל הקוד מחוץ לcase?
    יכולת גם להרוויח המון פשוט עם מערך במקום הswitch.
    נערך לאחרונה על ידי adbc, 04-06-2010 בשעה 18:02

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner