fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: פשוט
מתכון|

הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

  1. 01-07-2010 19:50 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    13-03-09
    שם פרטי
    חבר
    הודעות
    583
    15 בלינצ'ס במחבט 26
    רכיבים:

    4 ביצים
    2 כוסות חלב
    3 כוסות קמח
    3 כפות שמן
    ולא הרבה מלח

    אופן הכנה:
    להקציף ביצים וחלב
    להוסיף קמח שמן ומלח. להשהות שעה.
    במידה וסמיך לדלל במים.
    לשמן מחבת לטיגון ראשון בלבד.

    כאשר מטגנים זה אמור להיראות כך (למי שלא יודע)
    ככה שופכים את התערובת למחבט:
    הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

    איך יודעים שזה מוכן?
    כאשר אתם רואים שיש כמה בועות כאלה קטנטנות במרכז צריך להפוך אותו לצד השני ולחכות דקה/דקה וחצי
    וזה מוכן.


    הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

    קרדיט למטעמים.
    נערך לאחרונה על ידי DDW, 01-07-2010 בשעה 19:57

  2. 01-07-2010 23:32 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    28-02-10
    שם פרטי
    שחר
    הודעות
    4,114
    זה קרפ לא בלינצ'ס (אפשר גם למלות את זה בשוקולד זה מאוד מתאים)

  3. 02-07-2010 00:34 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    09-04-10
    הודעות
    18,346
    תודה רבה על הפרסום, נראה ממש טעים דרך אגב זה קרפ.

  4. 02-07-2010 08:24 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    01-07-10
    שם פרטי
    ח
    הודעות
    150
    זה נראה כמו קרפ , אבל תודה על המתכון , ואני אוכל את זה מידי פעם, ואני יודע שזה טעים , תודה

  5. 02-07-2010 16:19 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    03-04-09
    שם פרטי
    אביב
    הודעות
    7,374
    תודה רבה ננסה

  6. 03-07-2010 01:21 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    23-06-10
    שם פרטי
    Danielツ
    הודעות
    3,192
    תודה רבה ינסה כשהיה זמן .

  7. 03-07-2010 10:42 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    01-07-10
    שם פרטי
    ברק
    הודעות
    629
    תודה רבה נראה טוב...



    ~חי על הגלים~

  8. 03-07-2010 11:30 #8
    בן
    תאריך הצטרפות
    09-11-07
    שם פרטי
    מיסטרM
    הודעות
    4,093
    תודה!
    צריך לערבב מתי ששמים את השמן קמח ומלח נכון?
    כי חבר שלי אומר שלא...

    There ain’t nothing I can’t do,
    no sky too high, no sea too rough.

  9. 03-07-2010 12:39 #9
    בן
    תאריך הצטרפות
    31-01-08
    שם פרטי
    Emil
    הודעות
    6,583
    כל הכבוד על הפרסום
    נראה מתכון מעולה!

  10. 04-07-2010 19:29 #10
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-01-10
    שם פרטי
    אבנר
    הודעות
    45
    תודה רבה!
    מי שרוצה עוד אפשרות טעימה זה אחרי שהופכים את הקרפ לפורר מיד חתיכות קטנטנות של גבינה צהובה על הקרפ ולהוציא אחרי שהם נמסות....

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner