fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: פנקייק
מתכון|

פנקייק בסיסי + שדרוג פנקייק - פנקייקים בטעמים D:

  1. 18-07-2010 17:05 #1
    בת
    תאריך הצטרפות
    24-09-08
    שם פרטי
    קרן
    הודעות
    1,412
    המצרכים לפנקייק בסיסי:

    כוס קמח תופח
    ביצה
    חצי כוס סוכר
    כוס חלב
    כפית תמצית וניל
    25 גרם חמאה רכה


    אופן ההכנה:
    להכנת פנקייק קלאסי יש לערבב את כל המוצרים לבלילה אחידה. לשמן ולחמם מחבת טפלון על אש נמוכה, לצקת במרכז המחבת מהבלילה להמתין עד אשר מופיעים חורים בצד העליון והופכים לדקה נוספת .

    פנקייק בטעמים:

    פנקייק קקאו/שוקולד- יש להוסיף למתכון הבסיסי את שתי כפות קקאו.
    פנקייק לימון ולואיזה - מחליפים את כוס החלב בכוס חליטת לואיזה ,גרד לימון ומיץ לימון .
    פנקייק דבש - במקום חצי כוס סוכר מוסיפים חצי כוס דבש.
    פנקייק קינמון - יש להוסיף כפית קינמון(אפשר יותר אם אוהבים).
    פנקייק פירות- תותים, שיזף, מנגו... – מוסיפים כוס פרי חתוך לקוביות .

    בתאבון.


    קרדיט ל-www.masterhow.com

  2. 18-07-2010 17:33 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-07-10
    שם פרטי
    אוראל
    הודעות
    1,323
    בדיוק הכנתי אתמול פנקייק, תודה רבה.

  3. 18-07-2010 17:34 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    08-03-09
    שם פרטי
    דניאל
    הודעות
    574
    לא אהבתי את המתכון,
    נישמע מתוק הרבה יותר מידי...
    לא מומלץ לשמן את המחבת עם שמן אלא עם חמאה,
    גורם לזה להיות טעים יותר ואף לא להידבק למחבת.
    לי יש מתכון אחר שגיליתי בעצמי, ובקרוב אפרסם בפורום.

    על כל מקרה,
    תודה על המתכון.
    נערך לאחרונה על ידי danielwowow, 18-07-2010 בשעה 17:35

  4. 18-07-2010 17:38 #4
    בן
    תאריך הצטרפות
    16-07-10
    שם פרטי
    אוראל
    הודעות
    1,323
    ציטוט פורסם במקור על ידי danielwowow צפה בהודעה
    לא אהבתי את המתכון,
    נישמע מתוק הרבה יותר מידי...
    לא מומלץ לשמן את המחבת עם שמן אלא עם חמאה,
    גורם לזה להיות טעים יותר ואף לא להידבק למחבת.
    לי יש מתכון אחר שגיליתי בעצמי, ובקרוב אפרסם בפורום.

    על כל מקרה,
    ציטוט פורסם במקור על ידי danielwowow צפה בהודעה

    תודה על המתכון.

    מסכים איתך בקשר לחמאה, אני תמיד עשיתי עם חמאה.

  5. 18-07-2010 19:05 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    31-01-08
    שם פרטי
    Emil
    הודעות
    6,583
    כל הכבוד על ההשקעה
    מתכון בסיסי וטעים!
    אני מצטרף למשתמשים שמעלי, יותר טעים לטגן בחמאה.

  6. 18-07-2010 20:40 #6
    בן
    תאריך הצטרפות
    09-04-10
    הודעות
    18,342
    תודה רבה על פרסום המתכון, מתכון קל והכי בסיסי שיש וכמובן טעים!
    ואני חושב שכדאי עם חמאה.

  7. 19-07-2010 01:04 #7
    בן
    תאריך הצטרפות
    10-08-09
    שם פרטי
    עמית
    הודעות
    1,227
    ווואי מתכון פשוט ברמות תודה אחותי

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner