מתכון להכנת המובורגר!

מצרכים (ל-4 מנות):
1. 300 גרם בשר טחון.
2. 1 עגבניה.
3. 4 לחמניות עגולות וגדולות.
4. חרדל.
5. רבע כפית פלפל.
6. רבע כפית כמון.
7. 4 כפות קטשופ.
8. מלפפון כבוש.

כלים:
1. קרש חיתוך.
2. סכין חיתוך.
3. סכין מריחה.
4. מחבת גדולה.
5. מרית.
6. כפית.
7. כף.

אופן ההכנה:
1. מחלקים את הבשר ל-4 חלקים שווים. לוקחים כל רבע ועושים ממנו קציצה עגולה ושטוחה.
2. פורסים את העגבנייה ל- 4 פרסות שוות. חוצים את הלחמניות לרחובן, בסכין חיתוך.
3.שמים את הקציצות במחבת ומטגנים על אש בינונית, עד שהקציצות משחימות מצד אחד.
4. הופכים את הקציצות במרית ומטגנים אותן עד שישחימו גם בצד השני.
5. מוצאים כל קציצה במרית ומניחים על החלק התחתון של הלחמנייה. מפזרים פלפל שחור וכמון.
6. מניחים על הקציצה פרוסת עגבנייה וכף קטשופ וסוגרים במחצית העליונה של הלחמניה. מגישים עם מלפפון כבוש.

תמונה:
מתכון להכנת המבורגר!
(התמונה להמחשה בלבד!)

קרדיטים:
1. לספר "ילדים מבשלים", על המתכון עצמו.
2. לי, על סידור התוכן וכתיבתו.

מקווה שאהבתם.
בהצלחה בהכנה ובתיאבון!