אוקיי,
קודם כל.
חשוב שתקראו את המדריך של זיו!
הנה ציטוט ממנו: (קרדיט לזיו - BlackSun עליו!)
אוקיי עשיתם הכל לפי המדריך של זיו - BlackSun?קוד:שלום, ראיתי המון ילדים פותחים שרתים, ורציתי לעזור להם לפתוח אחד בלי האמאצ'י :) נ.ב: אפשר לפרוץ לכם למחשב דרך זה... XD אז ככה, העליתי במיוחד בשבילכם קבצי שרת עם כמה פלאגינים שימושיים(הורדה): עכשיו, כנסו לCMD, ושם תירשמו "ipconfig". תמונה:עלו למעלה עם הגלגלת של העכבר, וחפשו שם: "IPv4 Address", שם רשום האייפי שלכם. תמונה:
הערה: אייפי זה אינו האייפי שתיתנו לחברים שלכם, זה האייפי "הפרטי" שלכם. עכשיו, כנסו לתיקיית קבצי השרת, חפשו קובץ בשם: "server.properties" . פתחו את הקובץ בעזרת מסמך טקסט, וחפשו :"server-ip" . תמונה:
שם, תירשמו את האייפי שבדקנו מקודם, אני חוזר, לא לרשום את האייפי שבאתר whatismyip.com אלא לרשום את האייפי שבדקנו בCMD. אחרי ששמתם את האייפי שלכם בקבצי שרת, נצטרך לוודא ולבדוק איזה פורט אנחנו רוצים לפתוח. חפשו במסמך טקסט שפתחנו: "server-port" תמונה:
שם תכתבו איזה פורט אתם רוצים, אחר"כ תישמרו את המסמך טקסט. עכשיו, כנסו לדפדפן האינטרנט שלכם, תירשמו בחלון הכתובת את האייפי שראינו בCMD ושכתבנו בקבצי שרת. עכשיו, יקפוץ חלון והוא ישאל אותנו משתמש וסיסמה. בדר"כ: שם המשתמש הוא admin והסיסמה היא 1234 או admin הערה: בחלק הזה אני לא יעשה תמונות כי לכל אחד יש בטח ראוטר אחר אז זה לא ממש עוזר... אחרי שהזנתם את הפרטים, יפתח לכם האתר. שם, תחפשו את המושג Port Forwarding וכנסו אליו. שם תצטרכו להזין את האייפי שבקנו בCMD ואת הפורט. תמונה להמחשה:
אחרי שהזנתם את הפרטים, ליחצו על Add. הערה: האינטרנט יכול לעשות ריסטרט כדי לעדכן את הפורט, אין סיבה לדאגה אם נפל האינטרנט. אחרי שפתחנו את הפורט והזנו את האייפי והפורט בקבצי שרת, סוף סוף אפשר להפעיל את השרת! עכשיו, פתחו את הקובץ server.bat , תנו לו כמה שניות לטעון את הפלאגינים, וזהו, יש לכם סרבר! :king: עכשיו, כדי שאתם תוכלו להיכנס לסרבר, תירשמו את האייפי שראינו בCMD. כדי שחברים שלכם יכנסו לסרבר, כנסו לאתר הבא: http://whatismyip.com . תביאו לחברים שלכם את האייפי הזה, ותירשמו גם את הפורט, דוגמה: XX.XXX.XX.XX:XXXXX הערה: אם הפורט הוא 25565 , חברים שלכם לא צריכים להזין את הפורט, אלא לירשום רק את האייפי, דוגמה: XX.XXX.XX.XX טוב, זה המדריך. מקווה שעזרתי לכמה אנשים, אם יש שאלות או בעיות לירשום בתגובה, ואשמח לעזור :bot: .
יופי!
עכשיו תורידו תתוכנה no-ip ותרשמו אליה ( יש מדריך להירשם במדריך של zck100 אני חושב, קרדיט ל-zck100)
אחרי שיש לכם תתוכנה ועם השם שרציתם, למשל yourh o s t. n o - i p.biz (להוריד רווחים)
תפעילו את ההוסט.
אוקיי,
ב-Windows XP:
עכשיו לכו להתחל>לוח הבקרה>הוספת חומרה
ב-Windows7 ובויסטה:
לכו ל- התחל>הפעלה>לכתוב hdwwiz.exe.
תפתחו את הוספת חומרה.
ככה זה יראה:
תעקבו אחרי השלבים בתמונות.
עכשיו תחכו קצת ואז יהיה כתוב לכם את זה:
עכשיו נמשיך עם התמונות:
יופי, עכשיו אם עשיתם הכל טוב לפי המדריך אז אתם באמצע המדריך כבר!
כל הכבוד!
עכשיו תחכו קצת ויווצר לכם רשת חדשה.
אל תדאגו זה לא מזיק.
ב-WINDOWS XP:
ללכת ל-התחל>התחבר אל>הצג את כל החיבורים
ב-Windows Vista ו-Windows 7:
ללכת ל-התחל>לוח הבקרה>חיבורי רשת(אני לא זוכר ממש טוב אבל תחפשו)
תגובה הבאה המשך.