מתכון לקצפת עם תותים

המצרכים הדרושים:
קופסת שמנת מתוקה להקצפה
סוכר
תותים

אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת עם מאט סוכר, עד שמתקבלת קצפת יציבה. (יציבה = לוקחים קצת על כף, הופכים את הכף והקצפת לא נופלת/נוזלת מהכף).
שוטפים את התותים טוב טוב.
טובלים את התותים בקצפת, ואוכלים.
ניתן גם לחתוך את התותים לתוך הקצפת, אבל לא לערבב. אם כבר – לעשות שכבות.

הערה: אין צורך ''להשאיר מקום''. הקיבה האנושית תמיד תמצא מקום לעוד קצת קצפת עם תותים.

בתאבון



מסעדות, מסעדה, בתי קפה, ברים