fxp
שחזור סיסמה הרשמה
  • הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר
תגיות: ציפס, טעים,

בקשה|אפשר מתכון להכין ציפס טעים כמו שיש במסעדות

  1. 03-09-2011 14:27 #1
    בן
    תאריך הצטרפות
    10-04-11
    שם פרטי
    טל
    הודעות
    1,797
    איך עושים צ'יפס כזה כמו שעושים במסעדות איך מתבלים את זה?

  2. 03-09-2011 14:36 #2
    בן
    תאריך הצטרפות
    20-07-11
    הודעות
    2,184
    לוקחים תפוחיי אדמה(רצוי של הדוד משה),לא את האדומים כי הם פחות מתאימים מקלפים אותם וחותכים כל אחד לפי העדפתו כפי שהוא אוהב:ניתן לחתוך לעיגולים,רצועות עבות או דקות,בסכין או במעבד מזון,בצורה חלקה או בצורת גלים לא משנה איך העיקר שזה יהיה לטעמכם.שוטפים את תפו"א החתוכים בתוך מסננת סיליקון מתחת לברז,מניחים על מגבת בד נקייה ואחר כך מכניסים את כל תפוחיי האדמה היבשים לתוך כלי מלא בקוביות קרח!
    לאחר כחצי שעה בה שרו תפוחיי האדמה בקרח,מוציאים אותם ומייבשים במגבת,מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב,מוציאים את הציפסים לכלי מרופד בנייר מגבת(לספיגת עודפיי השמן) ומגישים חם,עם מלח או בלי מלח,בתאבון!
    כדי לקלף תפוחיי אדמה במינימום מאמץ ומינימום זמן ולא להוריד בדרך חצי תפו"א הרי לכם טיפ פשוט וקל:
    מרתיחים את תפוחיי האדמה עם קליפתם לאחר שהם חצי קשים מוציאים אותם מהסיר מכניסים לקערה מלאה בקוביות קרח לחמש דקות מוצאים ומקלפים בקליי קלות,בהצלחה!
    בברכה , אילן

  3. 03-09-2011 20:43 #3
    בן
    תאריך הצטרפות
    25-02-08
    שם פרטי
    זאביק
    הודעות
    14,382
    לכל מסעדה התבלין שלה, אתה מוזמן לנסות ולשאול במסעדה שאתה אוהב
    משהו נוסף?

  4. 03-09-2011 22:49 #4
    בת
    תאריך הצטרפות
    24-07-11
    שם פרטי
    D:
    הודעות
    893
    הם לא עושים את זה מיוחד.הם פשוט משתמשים בתפוחי אדמה ולא בצ'יפס קפוא(נראה לי)

  5. 04-09-2011 12:34 #5
    בן
    תאריך הצטרפות
    22-05-11
    שם פרטי
    שם פרטי
    הודעות
    1,630
    דבר ראשון הם קונים לרוב בכמויות ומכניסים לשמן עמוק... ומה שאנשים עושים בדרך כלל בבית זה במחבט ובמסעדות זה שמן עמוק אז תבינו את ההבדל



    Owner

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוות פרוייקטים » צוות סיקורים » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner