• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
בקשה|

מתכון פיצוץ למטבוחה

  1. 05-04-2009 18:21 #1
    2,759
    1
    13-08-08
    גל
    בן
    אני חייב דחוף מתכון למטבוחה טעימה.

  2. 05-04-2009 18:23 #2
    6,325
    1
    02-12-08
    Patto0
    בן

  3. 05-04-2009 18:24 #3
    12,460
    8
    26-03-09
    GoldGirl מנותק מפקחת קטגוריית מוזיקה לשעבר
    בת
    https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=611364


    עריכה:חיפשתי מדריך לזה שביקש ובידיוק זה שמעלי הגיב...
    נערך לאחרונה על ידי GoldGirl, 05-04-2009 בשעה 18:26 סיבה: טעות לא ראיתי שמישהו כבר הגיב

  4. 05-04-2009 18:35 #4
    2,759
    1
    13-08-08
    גל
    בן
    Mישהו ניסה אותם הם טובים באמת? שלא יהיה לי פדיחות בחג..

  5. 05-04-2009 18:40 #5
    1,412
    1
    24-09-08
    קרן
    בת
    מטבוחה - סלט עגבניות מבושל

    המצרכים
    עגבניות אדומות בכמות שאתם רוצים לקבל כסלט
    1-2 פלפלים ירוקים חריפים
    שיני שום לפי הטעם
    מלח
    שמן
    פפריקה מתוקה


    אופן ההכנה
    שוטפים את העגבניות, חורצים בקליפתן שני חתכים אלכסוניים כמו איקס.
    הכי טעים זה עגבניות תמר המאורכות, אבל מאחר ואין להשיג תמיד - כל עגבניה אדומה ובשלה תצלח.
    שולקים את העגבניות במים רותחים לכמה דקות
    קולפים את הקליפה - היא מתקלפת בקלות בגלל החתך שעשינו בקליפה, ובגלל המים הרותחים
    קוצצים את בשר העגבניות הקלופות לריבועים גסים
    מכניסים את העגבניות הקצוצות לסיר, ומבשלים אותן, ככה לבד, בלי כלום
    אסור להתרחק מדי מהסיר, צריך להשגיח ולערבב כל הזמן, שלא יידבק וייחרך
    בהתחלה התבשיל מגיר הרבה נוזלים, אבל כשהם מתחילים להיעלם - העגבניות הופכות למין דייסה.
    כשאין יותר נוזלים, מוסיפים שום קצוץ דק או כתוש, רצועות דקות של פלפל חריף, ומלח.
    אם רוצים סלט ממש חריף, שמים גם את גרעיני הפלפל, כי בהם מתרכזת חריפות רבה.
    בוחשים טוב, עד שהפלפל מחליף את צבעו הירוק הכהה לצבע מבושל.
    כעבור כמה דקות, מוסיפים את השמן והפפריקה - שניהם בכמות נדיבה - ומערבבים כל הזמן.
    אמורה להתקבל תערובת מבריקה מהשמן, וצבועה באדום עמוק מהפפריקה.
    מכבים את האש, מקררים, מעבירים לצנצנת מעוקרת - שנשטפה לפני כן במים רותחים ויובשה.

    לוקחים סלט מהצנצנת תמיד אך ורק עם כף נקיה, שלא יתקלקל.
    קרדיט למתכונים.נט
    תהנה [:

  6. 05-04-2009 18:42 #6
    2,759
    1
    13-08-08
    גל
    בן
    אני צריך לדעת מה הכי טוב כדי שאני לא יתפדח בחג...

  7. 05-04-2009 18:44 #7
    3,104
    23-02-09
    בן
    אני אישית מעדיף את המתכון של מתכונים.נט
    (זה שקרן הביאה).

    אבל בכ"א, אם אתה רוצה להיות ממש בטוח אז פשוט תקנה \:
    זה עולה כמה שקלים בודדים.

  8. 05-04-2009 18:58 #8
    5,044
    24-07-07
    בן
    לא אחי עדיף לו להכין יוצא הכי טעים
    אמא שלי כל שישי מכינה
    תלך על המתכון של מתכונים.נט
    בהצלחה

  9. 05-04-2009 19:01 #9
    2,759
    1
    13-08-08
    גל
    בן
    זה לא עניין של כסף... ועוד 5 שקלים בכלל.
    אני רוצלה להכין בבית מכיוון שזה יותר טעים מהקנוי... תודה בכל מקרה.
    אפשר לנעול לקחתי מתכון כבר.

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner