• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
תגיות: קרין גורן
מתכון|

קרם ברולה - מתכון פשוט(וטעים) של קרין גורן.

  1. 13-06-2009 22:14 #1
    6,582
    2
    31-01-08
    Emil
    בן
    קרם ברולה
    (קרין גורן)

    קרם ברולה - מתכון פשוט(וטעים) של קרין גורן.
    כמות: 10-14 מנות אישיות (תלוי בגודל הכלים)

    חומרים:
    לקרם:
    2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
    1 מקל וניל
    חצי כוס סוכר (100 גרם)
    6 חלמונים
    לשכבת הקרמל:
    סוכר


    אופן ההכנה:
    מחממים תנור ל-120 מעלות.
    בסיר קטן מחממים שמנת מתוקה ומקל וניל חצוי לאורכו עד לסף רתיחה.
    במקביל טורפים בקערה סוכר וחלמונים עד שהתערובת הופכת בהירה.
    עושים השוואת טמפרטורות: מוזגים מעט מהשמנת המתוקה לחלמונים תוך כדי טריפה, שיתחממו מעט. רק כשהתערובת אחידה מוסיפים את יתרת השמנת תוך כדי ערבוב.
    מוזגים את התערובת לכלים חסיני חום, מניחים בתוך תבנית עמוקה ומוזגים מים רותחים לתבנית הגדולה עד למחצית מגובה הכלים עם הברולה (זה נקרא אמבט מים או בן מארי. זהירות שהמים לא יחדרו לכלים עם הברולה).
    אופים ב-120 מעלות עד שהקרם נקרש בשוליים ועדיין רוטט במרכז כל כלי. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר באמבט המים לטמפ' החדר. מעבירים למקרר עד שהקרם קר מאוד, לפחות שעתיים.
    לפני ההגשה מפזרים סוכר בשכבה דקה ואחידה על כל מנה ומשחימים בברנר או בתנור שחומם למצב גריל. מגישים מיד.


    לדעתי, זה מתכון מאוד טעים ופשוט!
    בתאבון!
    קרם ברולה - מתכון פשוט(וטעים) של קרין גורן.

  2. 14-06-2009 00:00 #2
    6,325
    1
    02-12-08
    Patto0
    בן
    טעים בטרוף !

  3. 14-06-2009 16:11 #3
    3,647
    2
    05-09-08
    איתן
    בן
    יאוו אני מת על ברולה זה תמיד טעים זה סווס XDDDDDD

  4. 14-06-2009 20:05 #4
    1,406
    1
    11-04-09
    בן
    יש לה מתכונים ממש טובים ופשוטים
    תודה על המתכון

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner