• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
PHP|

איך אני מוצא כמה ימים יש בכל חודש?

  1. 04-06-2010 16:23 #1
    2,331
    1
    29-03-08
    בן
    אני רוצה לדעת כמה ימים יש בכל חודש...
    אני מכיר את הפונקצייה date(t)
    אבל אני לא רוצה שזה יציג לי רק את הימים של החודש הנוכחי, אני רוצה שזה יציג לי את הימים בכל החודשים...
    (יעני לא משנה איזה חודש אני יכתוב לו הוא יוציא לי את מספר הימים שיש בו)


    תודה לעוזרים !
    איך אני מוצא כמה ימים יש בכל חודש?

  2. 04-06-2010 16:51 #2
    205
    1
    22-05-10
    -
    בן
    יש לפונקציה date שני פרמטרים
    ויש פונקציה mktime
    חוץ מזה

    ינואר 31
    פברואר 28 (או 29 אם מספר השנה מתחלק ב4 ללא שארית ולא מתחלק ב100 [או שכן מתחלק במאה וגם ב400])
    מרץ 31
    אפריל 30
    מאי 31
    יוני 30
    יולי 31
    אוגוסט 31
    ספטמבר 30
    אוקטובר 31
    נובמבר 30
    דצמבר 31

    אתה יכול לחלק את השנה רק ב 4 , אני בספק שהמערכת תחייה עד שנת 2400
    נערך לאחרונה על ידי adbc, 04-06-2010 בשעה 16:56

  3. 04-06-2010 17:01 #3
    2,331
    1
    29-03-08
    בן
    איך אני בודק אם נשארת שארית?
    איך אני מוצא כמה ימים יש בכל חודש?

  4. 04-06-2010 17:03 #4
    1,387
    17
    10-07-09
    יוסי
    בן
    בניתי לך פונקציה בסיסית.
    קוד PHP:
    function getNumberOfDays($MonthNum)
    {
        if(
    $MonthNum 12 || $MonthNum 1)
            return 
    0;
        
        switch(
    $MonthNum)
        {
            case 
    1:
                return 
    31;
                break;
            case 
    2:
                break;
            case 
    3:
                return 
    31;
                break;
            case 
    4:
                return 
    30;
                break;
            case 
    5:
                return 
    31;
                break;
            case 
    6:
                return 
    30;
                break;
            case 
    7:
                return 
    31;
                break;
            case 
    8:
                return 
    31;
                break;
            case 
    9:
                return 
    30;
                break;
            case 
    10:
                return 
    31;
                break;
            case 
    11:
                return 
    30;
                break;
            case 
    12:
                return 
    31;
                break;
            default:
                return 
    0;
            
        }
        if(
    $MonthNum == 2){
            if(((int) 
    date("Y") % == 0) && ((int) date("Y") % 400 != 0))
                return 
    29;
            return 
    28;
        }

    ברגעי הבדידות והזעם / קום השתק עצמך במסורה / שעברה מבלי דעת הטעם / של בחור ושכיבה אסורה

  5. 04-06-2010 17:56 #5
    205
    1
    22-05-10
    -
    בן
    Script למה הוצאתה את כל הקוד מחוץ לcase?
    יכולת גם להרוויח המון פשוט עם מערך במקום הswitch.
    נערך לאחרונה על ידי adbc, 04-06-2010 בשעה 18:02

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner