• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
תגיות: פשוט
מתכון|

הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

  1. 01-07-2010 18:50 #1
    583
    13-03-09
    חבר
    בן
    15 בלינצ'ס במחבט 26
    רכיבים:

    4 ביצים
    2 כוסות חלב
    3 כוסות קמח
    3 כפות שמן
    ולא הרבה מלח

    אופן הכנה:
    להקציף ביצים וחלב
    להוסיף קמח שמן ומלח. להשהות שעה.
    במידה וסמיך לדלל במים.
    לשמן מחבת לטיגון ראשון בלבד.

    כאשר מטגנים זה אמור להיראות כך (למי שלא יודע)
    ככה שופכים את התערובת למחבט:
    הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

    איך יודעים שזה מוכן?
    כאשר אתם רואים שיש כמה בועות כאלה קטנטנות במרכז צריך להפוך אותו לצד השני ולחכות דקה/דקה וחצי
    וזה מוכן.


    הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

    קרדיט למטעמים.
    נערך לאחרונה על ידי DDW, 01-07-2010 בשעה 18:57
    הכנת בלינצ'ס מדהים!!פשוט להכנה

  2. 01-07-2010 22:32 #2
    4,126
    46
    28-02-10
    שחר
    בן
    זה קרפ לא בלינצ'ס (אפשר גם למלות את זה בשוקולד זה מאוד מתאים)

  3. 01-07-2010 23:34 #3
    19,286
    429
    09-04-10
    B L U R מנותק מנהל פורום מכבי חיפה בדימוס
    בן
    תודה רבה על הפרסום, נראה ממש טעים דרך אגב זה קרפ.
    סוג רישיון: B | גיר: ידני | תאוריה: 1 | טסט פנימי: 1 - עבר | טסט חיצוני: 1 - עבר



    נוב' 15


  4. 02-07-2010 07:24 #4
    150
    01-07-10
    ח
    בן
    זה נראה כמו קרפ , אבל תודה על המתכון , ואני אוכל את זה מידי פעם, ואני יודע שזה טעים , תודה

  5. 02-07-2010 15:19 #5
    7,374
    1
    03-04-09
    אביב
    בן
    תודה רבה ננסה

  6. 03-07-2010 00:21 #6
    3,195
    2
    23-06-10
    Danielツ
    בן
    תודה רבה ינסה כשהיה זמן .

  7. 03-07-2010 09:42 #7
    631
    1
    01-07-10
    ברק
    בן
    תודה רבה נראה טוב...



    ~חי על הגלים~

  8. 03-07-2010 10:30 #8
    4,317
    27
    09-11-07
    מיסטרM
    בן
    תודה!
    צריך לערבב מתי ששמים את השמן קמח ומלח נכון?
    כי חבר שלי אומר שלא...

    .

  9. 03-07-2010 11:39 #9
    6,582
    2
    31-01-08
    Emil
    בן
    כל הכבוד על הפרסום
    נראה מתכון מעולה!

  10. 04-07-2010 18:29 #10
    49
    22-01-10
    אבנר
    בן
    תודה רבה!
    מי שרוצה עוד אפשרות טעימה זה אחרי שהופכים את הקרפ לפורר מיד חתיכות קטנטנות של גבינה צהובה על הקרפ ולהוציא אחרי שהם נמסות....

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner