• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
תגיות: פנקייק
מתכון|

פנקייק בסיסי + שדרוג פנקייק - פנקייקים בטעמים D:

  1. 18-07-2010 16:05 #1
    1,412
    1
    24-09-08
    קרן
    בת
    המצרכים לפנקייק בסיסי:

    כוס קמח תופח
    ביצה
    חצי כוס סוכר
    כוס חלב
    כפית תמצית וניל
    25 גרם חמאה רכה


    אופן ההכנה:
    להכנת פנקייק קלאסי יש לערבב את כל המוצרים לבלילה אחידה. לשמן ולחמם מחבת טפלון על אש נמוכה, לצקת במרכז המחבת מהבלילה להמתין עד אשר מופיעים חורים בצד העליון והופכים לדקה נוספת .

    פנקייק בטעמים:

    פנקייק קקאו/שוקולד- יש להוסיף למתכון הבסיסי את שתי כפות קקאו.
    פנקייק לימון ולואיזה - מחליפים את כוס החלב בכוס חליטת לואיזה ,גרד לימון ומיץ לימון .
    פנקייק דבש - במקום חצי כוס סוכר מוסיפים חצי כוס דבש.
    פנקייק קינמון - יש להוסיף כפית קינמון(אפשר יותר אם אוהבים).
    פנקייק פירות- תותים, שיזף, מנגו... – מוסיפים כוס פרי חתוך לקוביות .

    בתאבון.


    קרדיט ל-www.masterhow.com

  2. 18-07-2010 16:33 #2
    1,323
    16-07-10
    אוראל
    בן
    בדיוק הכנתי אתמול פנקייק, תודה רבה.

  3. 18-07-2010 16:34 #3
    574
    08-03-09
    דניאל
    בן
    לא אהבתי את המתכון,
    נישמע מתוק הרבה יותר מידי...
    לא מומלץ לשמן את המחבת עם שמן אלא עם חמאה,
    גורם לזה להיות טעים יותר ואף לא להידבק למחבת.
    לי יש מתכון אחר שגיליתי בעצמי, ובקרוב אפרסם בפורום.

    על כל מקרה,
    תודה על המתכון.
    נערך לאחרונה על ידי danielwowow, 18-07-2010 בשעה 16:35

  4. 18-07-2010 16:38 #4
    1,323
    16-07-10
    אוראל
    בן
    ציטוט פורסם במקור על ידי danielwowow צפה בהודעה
    לא אהבתי את המתכון,
    נישמע מתוק הרבה יותר מידי...
    לא מומלץ לשמן את המחבת עם שמן אלא עם חמאה,
    גורם לזה להיות טעים יותר ואף לא להידבק למחבת.
    לי יש מתכון אחר שגיליתי בעצמי, ובקרוב אפרסם בפורום.

    על כל מקרה,
    ציטוט פורסם במקור על ידי danielwowow צפה בהודעה

    תודה על המתכון.

    מסכים איתך בקשר לחמאה, אני תמיד עשיתי עם חמאה.

  5. 18-07-2010 18:05 #5
    6,582
    2
    31-01-08
    Emil
    בן
    כל הכבוד על ההשקעה
    מתכון בסיסי וטעים!
    אני מצטרף למשתמשים שמעלי, יותר טעים לטגן בחמאה.

  6. 18-07-2010 19:40 #6
    19,286
    429
    09-04-10
    B L U R מנותק מנהל פורום מכבי חיפה בדימוס
    בן
    תודה רבה על פרסום המתכון, מתכון קל והכי בסיסי שיש וכמובן טעים!
    ואני חושב שכדאי עם חמאה.
    סוג רישיון: B | גיר: ידני | תאוריה: 1 | טסט פנימי: 1 - עבר | טסט חיצוני: 1 - עבר



    נוב' 15


  7. 19-07-2010 00:04 #7
    1,238
    2
    10-08-09
    עמית
    בן
    ווואי מתכון פשוט ברמות תודה אחותי

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner