• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
תגיות: עוגות
עזרה|

קרם לבן לקישוט עוגות

  1. 13-10-2011 12:18 #1
    421
    1
    19-07-07
    מישהו יודע איך להכין קרם לבן לקישוט עוגות?
    הקרם צריך להיות דליל יחסית ואז אפשר ליצור ממנו צורות (בעזרת קיסם) על עוגה או ציפוי לעוגה נוזליים.

    חשוב שהקרם יהיה פרווה.

    ועוד משהו, שוקולד לבן זה חלבי או פרווה?

    תודה רבה

  2. 13-10-2011 14:07 #2
    253
    1
    19-03-07
    נופר
    בת
    שוקולד לבן זה חלבי

    מצטרפת לשאלה שלך עם קרם לבן לקישוט עוגות~
    ~NoFaR~

    "אנשים ישכחו את מה שאמרת,
    אנשים ישכחו את מה שעשית,
    אך הם לעולם לא ישכחו את איך שגרמת להם להרגיש..." 3>


    הוווווווווו רב-אלוף בני גנץ

  3. 13-10-2011 15:27 #3
    6,581
    3
    13-10-07
    אילן
    בן
    150גר' מרגרינה,
    4 כוסות דחוסות א. סוכר
    2 כפות מים
    1 כפית תמצית וניל שקופה

    מעבדים הכל במיקסר ואחר כך צובעים בצבעי מאכל שונים אם בא לך .

    קרדיט לאתר מתוק .

    ולגבי השוקולד לבן הוא חלבי .

  4. 13-10-2011 20:12 #4
    421
    1
    19-07-07
    אני מכיר את זה, זה בכלל זיגוג. זה לא ממש מה שהתכוונתי.
    מז שאני מתכוון הוא קרם במרקם של שוקולד לבן בערך.

    ופרווה כמובן.

  5. 13-10-2011 21:48 #5
    2,145
    2
    24-05-11
    בת
    יש דבר כזה שוקולד לבן אבל הוא נדיר למציאה
    מה שאני שונאת בין היתר בתעשיות החלב זה שמזהמים כל דבר טוב עם חלב
    שוקולד בכלל הוא חמאת קקאו
    אתה יכול לחפש צימאקו לבן, או לקנות את האריזה של השוקולד צ'יפס לבנים, שהם פרווה מאה אחוז ותאמין לי שאני יודעת! עבדתי בסופר ותמיד בדקתי את זה
    ואז תוכל להמיס אותם ולעשות איתם מה שאתה רוצה

  6. 14-10-2011 01:24 #6
    14,375
    8
    25-02-08
    זאביק
    בן
    רותם צודקת
    משהו נוסף?

  7. 14-10-2011 11:05 #7
    421
    1
    19-07-07
    תודה רבה

  8. 14-10-2011 11:12 #8
    14,375
    8
    25-02-08
    זאביק
    בן

מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner