• הודעות
  • אשכולות
  • רשומים
  • לייקים
  • מחוברים כרגע
הרשמה לאתר הרשמה באמצעות facebook
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תגיות: studio, visual, visual studio, visual studio c , c visual studio

visual studio

  1. 18-02-2012 20:41 #1
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    משהו יכול להביא לי visual studio 2010 להורדה

  2. 18-02-2012 22:41 #2
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    בסדר אם אני אביא לך בטורנט? כי מהאתר של מייקרוסופט זה עולה כסף נראה לי
    http://thepiratebay.se/torrent/54941...onal.x86-KOPiE

  3. 18-02-2012 22:43 #3
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    זה מעולה
    ומי עיצב לך תלוגו?

  4. 18-02-2012 22:43 #4
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    אתה חחחחחחחח אני עדיין איתו

  5. 18-02-2012 22:44 #5
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    הוא נחמד
    טוב דיי להספים
    ואין את לומד C#?

  6. 18-02-2012 22:46 #6
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    ספר, דווקא דיי טוב נוח ללמוד איתו
    C# על כוס קפה
    אבל אל תקנה ספר עד שאתה בטוח שאתה רוצה ללמוד את השפה הזאת כי זה 150 שקל הספר הזה...
    נערך לאחרונה על ידי WhiteBlue, 18-02-2012 בשעה 22:46

  7. 18-02-2012 22:46 #7
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    אני לומד אלקטרוניקה לכן אני לומד C++

  8. 18-02-2012 22:50 #8
    7,324
    137
    30-08-10
    בן
    למה שלא תוריד מהאתר של מייקרוסופט?

  9. 18-02-2012 22:50 #9
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    עזוב הורדתי את הטורנט

  10. 18-02-2012 22:51 #10
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    מהאתר של מייקרוסופט ויזואל סטודיו עולה כסף
    רק #visual c++, visual c זה בחינם
    * וגם ויזואל בייסיק
    נערך לאחרונה על ידי WhiteBlue, 18-02-2012 בשעה 22:53

  11. 18-02-2012 22:52 #11
    7,324
    137
    30-08-10
    בן
    ציטוט פורסם במקור על ידי itay756 צפה בהודעה
    מהאתר של מייקרוסופט ויזואל סטודיו עולה כסף
    רק #visual c++, visual c זה בחינם
    תזכיר לי במה הוא מתכנת?

  12. 18-02-2012 22:54 #12
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    הוא אמר שהוא מתכנת בC++ אחרי שנתתי לו את ההורדה
    לפני זה לא ידעתי את זה והוא ביקש ויזואל סטודיו

    * ותומר אתה לא אמרת שאתה מתכנת בC++ אם אתה מתכנת בC++ תוריד את ++visual C מהאתר של מייקרוסופט באמת זה יותר טוב בשבילך
    http://www.microsoft.com/visualstudi...al-cpp-express
    נערך לאחרונה על ידי WhiteBlue, 18-02-2012 בשעה 22:57

  13. 18-02-2012 22:55 #13
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    אבל אני רגיל סטודיו ותגידו נכון צריך לכתוב
    includ <conio.h> כדי שהחלון של הCMD לא יסגר ישר אחרי שהתוכנה עושה את כל הפקודות
    נכון? ככה המורה שלנו אמר
    ואני רגיל לעבוד עם סטודיו
    נערך לאחרונה על ידי Light__Design, 18-02-2012 בשעה 22:56

  14. 18-02-2012 23:09 #14
    6,906
    151
    03-02-09
    בן
    אם ככה המורה אמר כנראה שזה נכון...

  15. 18-02-2012 23:14 #15
    412
    18-12-11
    תומר
    בן
    ואיתי מה תעשה עם הידע שלך בC#?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מקרא דרגות:  » יו"ר » מנכ"ל » מנהל ראשי » מפקח » מנהל פורום » צוותי האתר » משתמש כבוד » היכל התהילה » Champ » משקיען כבוד » Winner